Fragt

1-2 Hverdage. Hvis du gennemfører dit køb inden kl. 10:00 (Mandag-Torsdag) har du det dagen efter.

Den koster 29kr. til din nærmeste pakkeshop eller dit erhvervs adresse. Til din private adresse koster det 49kr.
Ved køb over 200kr. er fragt til pakkeshop og erhverv gratis, og ved køb over 600kr. er fragt til en privat adresse også gratis.

Betaling

Ja. Du kan også betale med PayPal, Viabill og de gængse betalingskort, som Mastercard, Visa og Dankort.

Rens af Sneakers

Vi anbefaler Sneaky til folk som har et behov for at rensning skal gøres hurtigt og nemt - Og til gengæld accepterer et resultat ikke er helt perfekt hver gang. Især læder og midsole, er nemt at rengøre. Hvis du vil have dine sneakers 100% rene, eller når det gælder ruskind og nubuck, så anbefaler vi SneakersER+.

Ja. Det er dog bedst at undgå at gøre det for ofte - Da det slider på materialet. Derfor anbefaler vi at man bruger SneakersER+ Protector Spray så de sjældent behøver rengøring. Men når de skal rengøres, så brug SneakersER+ Cleaning og en ruskindsbørste (Vigtigt! Hvis du ikke børster ruskind op efter, vil det se flat og slidt ud).

Til rens af læder og midsoles, kan du sagtens bruge Cleaning Wipes fremfor et rensesæt med børste og sæbe. Det er materialer med glatte overflader, hvor snavns ikke kan trænge ned.

Restoration af hvid Boost

Ja, Midsole Paint Pens er udviklet til Midsoles, ligesom boost er. Dog er Boost ekstremt elastisk og malingen kan cracke over tid. Vi anbefaler at man følger vores guides, men hvis den cracker alligevel, kan det fixes med lidt Deglazer & Preperation og et nyt lag maling.

Farven "White" er meget tæt på Boostens originale farve. "White" er en lidt mere hvid, men det er den farve som vi vil anbefale. Man kan evt. bruge "OFF White", hvis Boosten ikke skal være helt hvid.

HOW TO VIDEOER

Jo, dem du ved at klikke her