Top 5 mest essentielle Sneaker Produkter - Af Epsilon Magazine

Top 5 mest essentielle Sneaker Produkter - Af Epsilon Magazine

Vi har i samarbejde med Epsilon Magazine, udvalgt de 5 mest essentielle SneakerCare produkter du har brug for!

Vi starter med nummer 5 - Vi du skal have et ordentlig SneakerGame, så skal dine hvide sneakers, være HVIDE. Når du har gået med et par hvide sko i et stykke tid, kan du ikke undgå at de bliver gullige og affarvede på sålen. Dette kan du nemt fixe med en Midsole Paint Pen i farven White

Nummer 4, er imprægnering. Med imprægnering kan du let holde dine sneakers rene i hverdagen. Imprægnering fås i alle mulige forskellige varianter, alle med det formål, at sørge for at skidt og vand preller af skoen istedet for at trænge ind i materialet.

Nano Protector Imprægnering

Nummer 3, er et Cleaning Kit. Det er forskel på at bruge almindelig sæbe og en opvaske svamp, til at bruge Sneaker Cleaning som er udviklet til formålet. De skader ikke materialet på samme måde og giver generelt set et bedre resultat. Med et ordentligt rensekit, kan du altid holde dine sneakers fresh.

Sneaky Cleaning Kit

Nummer 2 er Shoeboxes: Hvorfor have en kæmpe stor samling af fede sko, hvis de alligevel står gemt væk det meste af tiden? Et par skos formål er at man kan have dem på fødderne, det ved vi alle godt. Men hvis du har 20 par sko, så kan der godt gå ret længe i mellem at de fleste blive luftet. Hvorfor ikke opbevare dem med stil i mellemtiden?

Dropfront Shoeboxes

Så er vi kommet til den sidste og vigtigste, nummer 1: Skotræ.

Skotræ er et simpelt, men stadig ekstremt essentielt værktøj for enhvert Sneakerhead. Med skotræ sørger du for at dine sneakers, holder den flotte form, mens du ikke bruger dem. De fjerner ujævnheder og hvis de er lavet i træ, så suger de også fugt ud af skoen. Udover dette ser dine sneakers også meget bedre ud, med skotræ i

Skotræ i træ

 

Alle billederne af taget af Epsilon Magazine, så husk at tjekke dem ud @epsilonmagazine

Epsilon Magazine

Skriv den første kommentar