Midsole Paint Pens

Midsole Paint Pens

Har dine sko også set bedre dage? Vi er trætte af at vores sko hurtigt ser helt slidte ud. Det kan du forhindre ved at bruge de smarte Midsole Paint Pens!

Midsole Paint Pens er en serie af produkter fra SneakersER som i vores mening er intet mindre end geniale! De er ekstremt nemme at bruge, og samtidigt rigtig effektive. De virker både til restorations og customs.

De er vigtigt at du fjerne den overskydende maling inden du går igang. Da der ofte sidder cracket maling på skoen - Selvom det er den originale maling fra producenten.

Derudover er det vigtigt at når man bruger Midsole Paint Pens på at par sko for første gang, at man lægger et fuldt lag. Dette skyldes at farven på skoen kan ændre sig over tid, siden den blev lavet. Udover det er det næsten også umuligt at genskabe en nuance til perfektion. Men hvis man vil lave touch ups en anden gang, så kan man godt det.

  1. Fjern overskydende maling med SneakersER Deglazer
  2. Sæt malertape over starten på upperen, og over boosten
  3. Ryst pennen og tryk toppen ned, indtil malingen er nået ud i den
  4. Herefter kan du begynde at male - giv et fuldt lag, første gang du bruger den
  5. Giv evt. et ekstra lag når skoen har stået til tørre i 15-30 minutter
  6. Fjern tapen inden malingen er tør
  7. Lad dem stå til tørre i 48 timer - og de er klar til brug

 Hvis du har en god og stabil malerhånd, så behøver du ikke at bruge malertape. Men vi anbefaler det, især hvis det er dine mest dyrebare sneakers.

Find alle vores Midsole Pens her.

Du kan også nemt opfriske hvide eller sorte sneakers, med vores Super Black og White stifter fra Kaps. Dem kan du finde blandt Sneaker Maling kategori.

Skriv den første kommentar