Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Lion-feet.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt: Navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaet benyttet til leveringen at dit køb.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke 

Hvis du har krydset tjekboksen af ”Hold mig opdateret om nyheder og eksklusive tilbud” behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@lion-feet.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay), til håndtering af dine køb (Shopify), optimering af din købsoplevelse og hvis du har valgt af få vores nyhedsmail (Mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 
Lion-feet.dk
CVR-nr. 37596477
Vandtårnsvej 62, 2760 Søborg
Tlf.: 71999707
E-mail: kontakt@lion-feet.com


Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Lion Feets behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies

For at få denne side til at virke bedst muligt, placeres der nogle gange nogle små data filer kaldet cookies, på din enhed. De fleste store websites gør dette også.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekst fil, som en hjemmeside gemmer på din computer eller mobile enhed, når du besøger siden. Den muliggør det at huske dine præferencer og lignende (Som sprog, tekst størrelse og andre visningspræferencer) over en periode, så du ikke behøver at indtaste dem igen, når du kommer tilbage til siden, eller når du surfer fra side til side.

Hvordan bruger vi cookies?

  • Nødvendige cookies til at optimere visningen og brugen af hjemmesiden til dig, f.eks. dine visnings præferencer. Derudover lagres nødvendige cookies til sikkerhed.
  • Cookies til statistisk, f.eks. Google Analytics som hjælper os med at forstå vores besøgendes adfærd på lion-feet.dk. Dem kan du slette via dette link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Vi bruger cookies til markedsføring via. Facebook, Google og Youtube, så vi kan optimere vores online markedsføring mod de brugere der er mest relevante.
  • Vores hjemmeside og shopsystem (Shopify) bruger cookies, til at huske hvilke produkter du har lagt i kurven, så de er gemt til næste gang du besøger vores hjemmeside

Nogle af de videoer som er vedhæftede på vores side, kan også anonymt samle statistikker om hvordan du kom dertil og hvilke videoer du så.

Cookies er ikke strengt nødvendigt for denne side kan virke, men det giver dig en bedre oplevelse på siden. Du kan slette eller blokere disse cookies, men hvis du gør dette fungerer siden måske ikke optimalt.

Alt den indsamlede cookie information, bliver ikke brugt til at identificere dig personlig og mønstret er fuldstædigt under kontrol. Disse cookies er ikke brugt til andet end beskrevet her.

Hvordan man kontrollerer cookies

Du kan kontrolle og/eller slette cookies som du vil - for flere detaljer, se https://www.dr.dk/nyheder/indland/guide-undgaa-blive-overvaaget-saadan-sletter-du-dine-cookies. Du kan slette alle cookies som allerede er på din computer og du kan sette de fleste browsere til at sørge for, at cookies ikke bliver placeret. Men hvis du gør dette, bliver du måske nød til at justere nogle præferencer hver gang du besøger en side og nogle funktioner virker måske ikke.

 

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71999707 eller e-mail kontakt@lion-feet.com