Repaint af en hvid Midsole

Repaint af en hvid Midsole

Mange synes det er besværligt at have hvide sneakers, da de nemt kan blive beskidte og affarvede. Men faktisk er det overraskende nemt, at få dem helt hvide...

Ved brug af Paint Pens kan du nemt male dine sneakers, så er helt pæne og hvide (eller whatever farve de er i). Se hvor let det er i nedenstående video.

 

Paint Pens fra SneakersER+, fås enten til læder eller midsole. Midsole Pens findes i 30 varianter, som dækker alt fra OG Nike modeller, til Yeezy Boost V1 modellerne. Leather Pens fås i 10 forskellige basic farver.

Så hvis du vil repainte Midsolen på dine sneakers, så er dette vores guide:

  1. Rengør dine sneakers og fjern cracket maling med Deglazer & Preparation
  2. Ryst Pennen og tryk ned for at få malingen ud i toppen
  3. Mal et lag med din Paint Pen
  4. Stil dine sneakers til tørre i 1 time
  5. Gentag processen 1-2 gange for et bedre resultat
  6. Stil dine sneakers til tørre i 48 timer før brug

Hvis dine hvide sko ikke er så hvide længere, har vi også et par andre produkter som måske kan hjælpe dig på vej. Til opfriskning af hvid maling sneakers i ethvert materiale kan vi stærkt anbefale produktet Super White, som du kan finde sammen med vores sneaker maling.

Men skal dine sneakers have et tykt og mere dækkende lag hvid maling, skal du bruge vores Hvide Sneaker Maling fra Kaps. Den kan du finde, blandt vores sneaker maling, sammen med de 46 andre farver sko maling.

Skriv den første kommentar